Få nytt liv i vardagsrummet med enkla små knep

Visst är det trist när man känner sig för van vid sitt vardagsrum, men att få nytt liv i det kräver inga stora insatser av varken energi eller pengar. Det kan vara så enkelt som att möblera om med det du redan har eller ta till något av de andra knepen jag kommer att ta upp i den här artikeln. Det är viktigare att ha en god fantasi än att ha mycket pengar, självfallet är det bäst att ha både och. Små saker kan göra stor skillnad och man behöver inte anlita en snickare för att renovera eller bygga nya möbler.

Använd det du redan har

Skapa ett nytt rum med de möbler och inredningsdetaljer du redan har. Det kan göra stor skillnad eftersom rummets energier förändras mycket beroende på hur man möblerar för köksrenovering. Det kan ge upphov till ett nytt sätt att umgås när man ställer soffan på ett annat sätt. Och man får en helt annan känsla av ett rum när det möbleras om. Testa och se själv!

Istället för att köpa nytt, släng gammalt!

Det kanske inte är fler nya saker du behöver för att pigga upp rummet utan snarare att slänga ut en hel del som gör att rummet känns överfyllt för snickare? Du har säkert en massa prylar i ditt vardagsrum som inte fyller någon direkt funktion eller prydnader som inte riktigt pryder rummet utan snarare gör det sämre.

Arrangera om din belysning

Byt styrka på glödlampor, flytta runt lamporna. Anlita en snickare som sätter in ny snygg belysning. Det kan vara bra att ta in en professionell snickare för belysning eftersom de vet hur man belyser ett rum på rätt sätt.

Släng ut din TV

Detta är mitt bästa tips! Släng ut din TV om den inte är jättesnygg eller göm den på något sätt, bakom en vägg-gardin eller i ett skåp med snickarenistockholm.se som bästa snickare i stan. Det finns många sätt att gömma en ful TV, och dessutom behöver du kanske inte ha den framme för då kanske du tittar på den mer? Att titta på TV är sällan det bästa alternativet man har utan snarare en vana man skapat för sig själv utan att tänka efter.

Köp nya kuddar till soffan

Om din soffa fortfarande är skön och inte alldeles för sliten kanske det räcker med några nya kuddöverdrag för att få en ny look?

Copyright Detta är vår städfirma blog – Hemstädning osv 2020
Tech Nerd theme designed by FixedWidget