Hur lång tid tar det för dig att städa ditt hem?

Hemstädning är sällan något man vill lägga onödigt mycket tid på, visst finns det alltid några som inte har något emot att städa i sitt boende men de flesta vill bara få det gjort så de kan njuta av renligheten i hemmet. Alltså är det bra för de flesta att spara tid vid städning där hemma, varför spendera en onödig timma i veckan på städning som man skulle kunna spendera i soffan med en bok, på gymmet eller hos en massör!?

 

Om du arbetar mycket och hatar hemstädning

insat med hemstädning och städningMen ändå vill leva rent och fräscht så rekommenderar jag starkt att du anlitar en städfirma, det är superskönt och man slipper i princip helt tänka på städning för en städfirma med hemstädning. Vilket gör att man kan slappna av mycket mer och få mer gjort innan hemstädning. Den extra avlastningen man får är helt klart värd pengarna för en städfirma. Det är inte alls dyrt att få städhjälp för en medelstor lägenhet och inte för hus eller om man jämför med tidsinsatsen man får lägga för att städa huset själv. Dessutom kan du göra ROT avdrag på alla tjänster en städfirma erbjuder, då blir det 30 % billigare än priset som står! Varför vänta med hemstädning? Slappna av idag och ta kontakt med en städfirma!

 

Om du hellre vill städa själv gör så här

Det är inte alltid relevant för ett hushåll att anlita städfirma, det kan hända att boendet är en mindre lägenhet eller att man inte har råd med den extra utgiften. Då får man städa på egen hand, men varför spendera onödigt mycket tid på det ändå? Det behöver man inte göra! När det kommer till effektiv städning handlar det mycket om att konstant hålla ordning och reda i hemmet inför hemstädning och så. Det gör man genom att adoptera ett mindset där man konstant städar litegrann hela tiden så att man knappt märker det. Energiåtgången är minimal och den veckovisa storstädningen tar en halvtimma.

 

Plocka med dig kläder och annat när du går från rum till rum

Låt inte saker bara ligga, ta med disk, kläder och annat som skall plockas undan när du går omkring i ditt hem. Du kan även ta med dig en disktrasa då och då och bara torka av några ytor. Städa litegrann i badrummet efter varje användning och torka av diskhon regelbundet så slipper du en tråkig storstädning!

Copyright Detta är vår städfirma blog – Hemstädning osv 2020
Tech Nerd theme designed by FixedWidget