Några knep för att få en smidig flytt

Så det börjar vankas flytt där hemma i julestugan, gud vad trevligt för er. Då skall jag stå till tjänst med en härlig artikel, mina bäst knep för att få flytten att bli så smidig som möjligt. Det handlar mycket om att förbereda sig väl och förstå att det blir så mycket enklare om man bara börjar i tid. Det tar inte längre tid för att man börjar långt innan det är dags att flytta, men däremot sparar man tid och frustration på det här sättet. Så luta dig tillbaka, tänd en cigarr och läs den här artikeln.

Först och främst

Är det viktigt att du säger upp dina abonnemang som inte kan flyttas med – annars kommer du att få betala uppsägningsperioden helt i onödan, säger du upp dem i tid kan du istället utnyttja den här perioden och på så sätt spara en hel del pengar.

Nästa steg: boka flyttfirma

Steg 2 är att boka flyttfirma, detta är också bra att göra en bra stund innan det är dags att flytta med en fin flyttfirma. Anledningen är att en bra flyttfirma ofta är fullbokad en till två månader fram i tiden. Och du vill absolut ha en bra och prisvärd flyttfirma – därför gäller det att boka i tid. Om du vet vilket datum du skall flytta finns det få anledningar att inte boka din flyttfirma redan idag. En riktigt trevlig sak som kommer med en bra flyttfirma är att man får låna flyttkartonger, gratis! Då slipper du köpa flyttkartonger, vilket sparar både på miljön och dina pengar.

Sluta snacka, börja packa!

Varför inte börja packa ner saker du aldrig använder och börja röja på vinden så tidigt som möjligt med erixonflytt göteborg? Det är knappast någon nackdel att ha en ren och fin vind och tömda garderober någon månad innan avfärd. Det kan ta längre tid än man tror att röja och packa ner så börja i god tid så du inte står där med massa sopsäckar när din flyttfirma ringer på dörren!

Sälj, ge bort eller släng!

Om dina saker du inte vill ha med till ditt nya hem har andrahandsvärde kan du alltid sälja dem och betala din flyttfirma med pengarna du får! Då får du se till att vara ute i god tid så du hinner får sålt sakerna innan det är dags att flytta.

Copyright Detta är vår städfirma blog – Hemstädning osv 2020
Tech Nerd theme designed by FixedWidget