Vem är du bakom alla antaganden?

Du har förmodligen en hel drös antaganden om vem du är, som kanske inte är riktigt sanna. Du kanske tror att du inte är något mer än en kontorsarbetare som har ett relativt inrutat liv och inte kan göra något annat. Du kanske tror att du inte kan göra precis det du egentligen vill göra, det du känner djupt inombords som kallar på dig. Ett o-levt liv som är spännande och perfekt för just dig. Någonstans finns det. Om du inte lever ditt absoluta drömliv just nu. Vem är du bakom antagandet du har som håller dig kvar där du är?

Är det verkligen ditt öde att bo i radhus just nu?

blombutik´för nakna kvinnorHar du fastnat i något som känns tråkigt och alldagligt? Är ditt liv inte så spännande som det borde vara med nakna tjejer här? Har du antagit att du är för gammal, för fet, för tråkig, för dålig för nakna tjejer, för vad det nu kan vara för att leva din dröm? Du kanske egentligen vill satsa ditt sparkapital på att starta en blomsterbutik eller börja plugga till biolog. Vad det än är som kommer att göra dig lycklig är du gjord för precis nakna tjejer. Bara du kan veta vad det är. Dina föräldrar kan inte veta det, du måste känna dig fram. Lyssna inte på någon, bara på dig själv när du letar efter detta.

Du kanske är gjord för att ragga upp snygga tjejer

Vad vet jag? Vad vet du? Om du inte har utforskat så är det ingen som kan veta. Du kanske är en riktig Don Juan som har nya snygga tjejer varje vecka och som känner att det är självklart för dig med nakna kvinnor. Det finns ett o-levt liv för dig som du kommer att njuta av, det kanske inte är just att ragga upp snygga tjejer och nakna kvinnor. Men det är något som kommer att göra så att du känner dig mycket mer levande med nakna kvinnor och att du verkligen lever livet och njuter av det. Snygga tjejer eller inte. Det kan vara något mycket mindre extremt, det kan vara att skaffa barn och bo i radhus. Men då kommer det att kännas mustigt och levande för dig, inte tråkigt och instängt.

Copyright Detta är vår blog! 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget